Datarekonstruktion

Virksomhedskunder

Express
24/7 indtil data er leveret

Enkelt disk
Analyse: 7000,- ekskl. moms

Multidisksystemer
Analyse: 4500,- ekskl. moms pr. disk

Premium
5 dages levering

Enkelt disk
Analyse: Gratis (*)

Multidisksystemer
2000,- ekskl. moms pr. disk
* Læs betingelsene

Economy
20 dages levering

Enkelt disk
Analyse: Gratis (*)

Multidisksystemer
(gælder ikke Economy Service)
* Læs betingelsene

Server – RAID – NAS – SAN

DDSR har i samarbejde med Ibas den tekniske ekspertise, der skal til for at løse komplekse og katastrofale datahavarier fra komplicerede lagringssystemer.

Virtuelle lagringssystemer
DDSR har i samarbejde med Ibas og deres amerikanske moderselskab, Kroll Ontrack, alene om at klare komplicerede datahavarier på virtuelle systemer som Microsoft® Hyper-V™, Oracle® VM VirtualBox®, Citrix® XenServer® og naturligvis VMware® vSphere™.

Data Recovery muligheder (Dataredning)
In-Lab Data Recovery - Denne service udføres på IBAS laboratorium i Kongsvinger. Her har de moderne renrumsudstyr og egenudviklet rekonstruktionsværktøj, som gør, at de kan rekonstruere data fra alle medier og systemer.

Remote Data Recovery - IBAS RDR-løsning er den hurtigste, enkleste og mest rentable løsning til rekonstruktion af data. Ved hjælp af patenteret teknologi, via internettet, rekonstruerer IBAS tekniske eksperter vigtige data direkte på din pc, laptop eller server. Rekonstruktionen foregår på din maskine, brugerdata bliver ikke overført via internettet. Det er kun skærmbilleder, der bliver overført, og data er krypteret.

Betingelser

Fri analyse
Vælg fri analyse og få de bedste teknikere til at fortælle dig, hvor meget data der kan reddes inden du bestiller selve rekonstruktionen.

Fri analyse på Economy og Premium betyder, at du får klarhed over hvilke data der kan gendannes fra harddisken m.m., inden du bestiller din datarekonstruktion – helt uden analyseomkostninger*.

Analyseresultatet bliver præsenteret via Ontrack VeriFile™ der giver dig en detaljeret oversigt, over de data der kan rekonstrueres, på en let og overskuelig måde.

Betingelser for fri analyse
Virksomhed - Economy og Premium service
Analysen er gratis såfremt du også vælger at få genskabt data. Viser analysen, at mere end 50 % af data kan genskabes og du fravælger rekonstruktionen faktureres 2.000,- kroner eks. moms. Fri analyse gælder kun for 1 disk systemer (ikke brand- og vandskade).

Trin for trin

Datarekonstruktion fra DDSR/Ibas sælges som en service i to dele: analyse og rekonstruktion.

  • Trin for trin
  • Bestilling
  • Analyse af enheden
  • Datarekonstruktion

1. Bestilling – kontakt os på mail info@ddsr.dk eller 30252885

2. Fremsendelse/afhentning af harddisk, SSD eller backupbånd til datarekonstruktion.

3. Undersøgelse af enheden på IBAS laboratorium.

4. Analyserapport: rekonstruktionstid, datamængde og pris direkte fra IBAS til kunden.

5. Datarekonstruktion [på baggrund af din godkendelse af analyserapporten].

6. Test af rekonstruktionsresultat.

7. Sikkerhedskopiering af de rekonstruerede data.

8. Kopiering af de rekonstruerede data til leveringsmedie [harddisk, CD, DVD, etc.]

9. Levering til din adresse med kurér.

Kontakt os på telefon 30 25 28 85 mellem klokken 06:00-18:00 på hverdage. 
Det første trin er altid at undersøge lagringsmediet. Alle opgaver er forskellige og varierer alt efter typen af lagringsmedie, lagringskapacitet, filtyper og operativsystem. IBAS udfører en analyse for at:

· Identificere problemet og omfanget af skaden.

· Fastlægge i hvilket omfang Datarekonstruktion er muligt.

· Beskrive og foreslå en eller flere løsninger.

· Beregne omkostninger og leveringstid for løsningen.

· Konklusionen på analysen leveres til kunden i en skriftlig rapport. Analysen har en fast pris med en leveringstid inden for et tidsrum, der er defineret af serviceniveauet.

Datarekonstruktionen udføres i henhold til en særskilt aftale efter analyserapporten er modtaget og godkendt af kunden. De rekonstruerede data leveres tilbage til kunden på den medietype som er hensigtsmæssig, eller som kunden har bestilt - typisk en ny harddisk eller CD/DVD.

Som ekstra sikkerhedsforanstaltning opbevarer Ibas en sikkerhedskopi af kundens data i en kortere periode, indtil kunden har modtaget, og fået implementeret, sine rekonstruerede data.