I denne sommertid…

ddsr_tag_2015

 

Mange virksomheder og organisationer benytter sommerperioden til at udskifte hele eller dele af deres it infrastruktur. Når der kommer nyt ind skal der som regel gammelt ud. Noget udstyr er måske solgt videre og andet skal destrueres.

Uanset om udstyret er solgt eller skal destrueres, skal man sørge for at alle datamedier er dataslettet således at al personfølsom – eller anden vital data, ikke kan genskabes. I den forbindelse er det vigtigt at man efterfølgende kan dokumentere at datasletningen er sket på certificeret måde.

Skal udstyret destrueres, kan man benytte en IBAS degausser til datasletning af datamedierne, mens datamedierne skal slettes med Ontrack Eraser eller Blancco slettesoftware, hvis udstyret skal genbruges ved salg eller donation.

En server eller PC med nogle år på bagen er ofte værdiløs, hvis harddiske er fjernet mens sandsynligheden for at udstyret har en værdi stiger væsentligt, hvis udstyret er funktionsdygtigt og leveres med harddiske.

Ønsker du ikke selv at stå for datasletningen tilbyder vi at klare opgave for dig – kontakt os på telefon +45 30 25 28 85 eller via E-mail: info@ddsr.dk, og hør hvad vi kan tilbyde inden for datasletning.

 

 Web-Badges_07